Servei tècnic

Disposem d'un equip tècnic qualificat i especialitzat en solucions informàtiques que l'atendran amb total garantia i rapidesa, proposant sempre la millor solució a les seves necessitats. També disposem d'un servei integral per a Pymes.

Serveis que oferim

Reparacions:

 • Treballem a domicili, desplaçant-nos en tot moment fins on estigui l'equip, tant per a empreses i comerços. El suport pot ser telefònic, en remot o presencial.

Venda d'informàtica

 • Distribuim tota classe de maquinaria com poden ser servidors ,ordinadors de marca i clònics, impressores , portatils, netbooks, tablets amb marques com ara Hp, Sony, Asus, Acer,Toshiba.. així como tota la gama de producte Apple, donant sempre suport tècnic de tot el que venem. Disposem d'una amplia gama de productes per a TPV i consumibles.
  Oferim:
  - Gama de productes especialitzats
  - Assessorament pre-venda
  - Coneixement exhaustiu dels productes
  - Suport postvenda adaptat a cada sistema operatiu
  - Bona relació qualitat-preu
  - Experiència, coneixements i professionalitat
  - Tracte de persona a persona


Programació estàndard

 • Disposem de múltiples variacions de ERP (Aplicació integrada per la gestió empresarial). Tenim diferents mòduls, que es poden integrar entre si depenent de les seves necessitats, truqui'ns i farem un anàlisis de les seves necessitats. Donem diferents solucions amb variades aplicacions:
  - De gestió empresarial que disposa d'apartats de compra venta, gestió de magatzem, cartera, etc,
  - De comptabilitat general multi empresa i multi exercici.
  - Per portar la administració de un comerç, gestionar vendes i tot el procés de compresa a proveïdors, magatzem, control de cobraments i pagaments, estadístiques
  - Bé , per l'hostaleria permet gestionar no sols es procés de venda a través de un tpv tàctil sin els processos de compra i pagament als proveïdors.Servei a Pymes

 • Oferim formació informática personalitzada a tots els nivells a les instal.lacions del client.